News

  Exposities

  Als vooraankondiging van het  fotoboek SPHINX dat in oktober 2017 verschijnt, vindt er een pré expositie van groot formaat foto’s plaats in de voormalige ‘timmerfabriek’ c.q. ‘energie centrale’ van de voormalige Sphinx waar nu het filmhuis Lumiére is gevestigd. Deze start op zondag 10 september 2017 tijdens de open monumentendag én ter gelegenheid van de opening van het Cultureel Seizoen Maastricht, het zogenaamde Parcours.

  Tegelijkertijd met de presentatie van het SPHINX fotoboek op 27 oktober 2017, zal op locatie dus in het Eiffelgebouw een foto expositie worden geopend die toegankelijk blijft. Dit fotowerk zal in groot formaat worden geëxposeerd en als het ware ‘versmelten’ met de omgeving. Hiermee zal de oude Sphinx locatie in zijn nieuwe vorm aan een groot publiek worden gepresenteerd en zal de bijna 200 jaar historie interactief tot leven worden gewekt.

  Presentatie Sphinx Fotoboek

  27 oktober 2017 verscheen

  HET FOTOBOEK SPHINX

   

Bestel het boek SPHINX

Bestel het boek SPHINX

10 Jaar nadat Sphinx haar poorten aan de Boschstraat Maastricht definitief sloot, vond in oktober 2017 de presentatie plaats van het fotoboek SPHINX aangevuld met tekstblokken en poëzie. De foto’s stralen stilte en respect uit en laten de laatste sanitair productie periode zien.

> Lees verder
About

About

Fotografie fascineert mij omdat het een fantastische combinatie is tussen techniek en creativiteit die je ook nog kunt delen met anderen. Fotografie verbindt. Als de foto wat losmaakt bij mij is dat belangrijker dan de vraag of deze in technisch opzicht wel volmaakt is.

> Lees verder
Photography

Photography

Op deze pagina een kleine selectie van mijn fotowerk in diverse categorieën.

> Lees verder