Over Henk Houben

HENK HOUBEN bracht het grootste gedeelte van zijn werkzaam leven door in de keramische industrie in Maastricht. Door de teloorgang van deze maakindustrie kwam hier een voortijdig einde aan en is fotograferen alweer twee decennia zijn nieuwe werkterrein.

Fotografie fascineert mij omdat het een fantastische combinatie is tussen techniek en creativiteit die je ook nog kunt delen met anderen. Net als elke fotograaf speel ik graag met licht, scherpte, standpunten en kleuren maar voor mij is een foto geslaagd als deze een ziel heeft, een verhaal vertelt en sfeer en emotie uitstraalt.

Met een voorliefde voor het fotograferen van Urbex, portret en straat-fotografie ligt mijn focus toch in de Industriële- bedrijfs- en documentaire-fotografie. Verhalen vertellen met aandacht voor omgeving én mensen om deze op een speciale manier in beeld te brengen. Recent zijn een aantal projecten hierin succesvol afgerond welke u terug vindt in mijn portfolio.

Met als basis diverse multimedia opleidingen en workshops probeer ik in nieuwe projecten, steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat begint met goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever.

Kan ik iets voor u betekenen? Heeft u specifieke wensen, wilt u iets geheel nieuws en dat op een unieke manier weergeven, aarzel dan niet en neem contact met me op via het contactformulier. Ik ben beschikbaar voor opdrachten. Alvast bedankt voor uw belangstelling.

error: Inhoud is beschermd!!